29/3 - 09

                                                                   

Modell för en dag stod det på dagens lista och dit begav man sig tillsammans med Jossan som följeslagare. Det var riktigt roligt, vi hann med en hel del skrattande. Sminkningen var häftig, enda minuset var att man fick fixa till håret själv. Få se om vi lyckas ta oss in där en gång till nästa helg ;)

Veckan har annars varit full av träning, som nu äntligen har givit resultat.. GREAT!
Mycket mer har jag inte att säga.. bara varit ute med cykeln en gång denhär veckan, men näst nästa vecka är det lov så då ska jag hinna med en hel del ;P                        Micca jublar vidare gott folk




Jag och Jossan bjuder på denhär  ;D






Måndag 23/3 -09

Life goes on gott folk

Idag blev det en mjukstart av veckan.. tre timmars håltimme som vi spenderade på fika och lite shopping.
Gårdagen var bland det värsta cykelturer jag någonsin varit med om, liknade mer IronMan än vanlig distans träning. Började med att papi (tränare) bestämt sig för att vi skulle köra distanspass upp till Råbelövs slott. Okej tänkte jag och dum nog gick jag med på det. Så genom Balsberg och in på en massa grusvägar. tyvärr kom vi fel och hamnade i Fjälkinge istället för Råbelöv. Jaja tänkte vi och sket i det och fortsatte cykla. kommer papi med ideen att "vi kan ju ta vägen genom vattenriket på vägen hem"..

Fy fan säger jag nu i efterhand, hade jag vetat vad vi skulle få vara med om på våran väg genom vattenriket hade jag fan aldrig gjort det. 3km i en evighetskohage utan stigar, hoppa över staket, krypa under bron med cykel och sen klätra upp över värsta sten sluttningen. 3 och en halv timme tog vår "lilla" cykeltur och jag trodde jag skulle spy av trötthet efteråt.

Dedär gör jag nog inte om på ett tag!!




                          Micca jublar (( i efterhand ))                                                                                   

Onsdag 18/3 -09

För min förälskelse till våren fortsätter och idag fick man verkligen respond.
Vaknade kl 08.00 denna underbara resursdag och ser hur solen skiner där ute. Snabb frukost, på med cykelkläderna och ut på cykeln. Blev en två timmars tur uppe i Nströ. Det är nästan som en barnslig dröm som går i uppfyllelse när cyklister får ge sig ut på cykel den första "fina" vårdagen. Som vi har längtat gott folk, en hel vinter, 4 månader om man ska vara exakt.

Nydushad och glad sitter jag nu här och skriver. Fixa lite lunch sen blir det matte pluggande ute på altanen..
Ikväll ska man ha utv-samtal. Ska hinna med att köpa nya träningsskor och träningsväska innan med tsm med Papi.


Livet leker gott folk och Micca jublar


Måndag 16/3 -09





Efter en trevlig helg med träning och möten med härliga människor är det åter igen dags för måndag.
Kolmårdsbiken närmar sig sakta men säkert. Idag blev det som vanligt, 45min intervallträning på cykel sen lite mage/rygg. imon blir det en timmes distans innan skolan för eftermiddagen ska ägnas åt matte plugg -.- .

Dagen annars har varit helt galen, men måndagar brukar vara konstiga så egentligen var det inget annorlunda ^^
För övrigt är våren här och den är efterlängtad av alla, speciellt cyklister ;P


Micca Jublar 


Onsdag kväll 11/3 -09

Eftersom det bara är två månader kvar tills jag ska göra min största prestationsutmaning någonsin. Känns det läge att börja ta upp bloggandet igen.

Vad är det för prestationsutmaning jag snackar om då? Jo, den 9maj 2009 kör jag det så kallade Kolmårdenbiken. Det är ett distanslopp för mountainbike cyklister som är på 6 mil. Låter kanske inte så mycket i ett vanligt svensson öra. Men för att klara av att köra 6 mil i skog (måste jag pointera) krävs det mycket av en fysiskt och psykiskt. Därför har jag i två månaders tid nu tränat kondition 5 dagar i veckan i form av intervall pass. Förra veckan började jag med att byta ut två intervallspass mot distans (vänja musklerna vid mjölksyra samt bli av med de fula cykellåren jag fått). I slutet av mars ska jag ta bort intervallen helt och förhoppningsvis bara ha uteträning i Balsberg och Bockeboda.


Vad händer annars i livet då?
skolan fortsätter med samma galenskaper som vanligt och kvällarna går åt plugg och träning. Helgerna umgås man med folk  om man inte kämpar sig upp för Balsberg i tron om att man ska lyckas köra om Papi.
Mycket mer finns det inte att berätta för jag ska kolla över Psykologin en sista gång och Italienskan.

Micca Jublar
C'è un ragazzo che mi piace, sapete chi?

RSS 2.0